Lounge DJ Mr. Bowi

Lounge DJ Mr. Bowi heb ik ontwiddeld als concept voor evenementen waar de muziek vaak op de achtergrond moet zijn. Ik noem een congres, receptie, borrel of een relaxte beach party. op zo’n evenement is de sfeer heel belangrijk en zonder muziek zou het toch een beetje saai zijn. Zelfs muziek op de achtergrond maakt sfeer en geeft een prettig gevoel mij uw gasten of bezoekers van uw evenement.

Loungemuziek

Loungemuziek is eigenlijk een verzamelnaam van verschillende muziekstijl en en genres. Meestal zit er in loungemuziek wel een beat en hoor je ook wel termen als Chillout, Soulful house of Ibiza Chill Music . Mijn loungemuziek is geïnspireerd op jazz, latin, groovy music met allerlei invloeden van Reggae, Funk, Soul, Pop en ook Ibiza Soulful House. Een relaxte sfeer is mijn uitgangspunt en kan goed worden aangevuld met een saxofonist of zangeres (MR. Bowi & Friends Lounge). Een live artiest bij mijn DJ-set is een grote meerwaarden en maakt het plaatje meer levendig. Uiteraard blijft de relaxte manier van draaien en het geluidsniveau gehandhaaft. MR. Bowi & Friends Lounge is zeer geschikt voor strandfeesten en grotere evenementen.

Toch een feestje

Maar dit kan ook anders. Loungemuziek kan een rustige start zijn van een feest. U wilt tijdens een diner graag rustige achtergrondmuziek maar daarna mag het feest losbarsten. Ik zal dan tijdens mijn set al op gaan bouwen in keuze van de muziek. Af en toe een bekende hit maakt dat uw gasten al meer een gevoel hebben van herkenning. Uiteindelijk zorg ik er voor dat het feest gaat beginnen en turn ik over van Lounge Dj naar Allround DJ.

VOOR EEN LOUNGE FEEST!

Boek nu Lounge DJ Mr. Bowi en geniet van zijn draaikunsten!

Wilt u meer informatie over Mr. Bowi en zijn beschikbaarheid? Vraag vrijblijvend een offerte aan...

Offerte aanvragen!

Lounge Muziek

Mr DJ Bowi draaide onder andere voor: