Mr. Bowi & Friends

Mr. Bowi & Friends is het concept met live artiesten bij een DJ. De afgelopen jaren heb ik veel met zangeressen, saxofonisten en percusionsiten gewerkt op verschillende mooie feesten.

Live artiesten

Een live artiesten mee laten spelen met mijn set vind ik echt een grote aanvulling. Of het nu rustige loungemuziek is of dat het feestelijk moet zijn, een saxofonist of zangeres erbij geeft altijd meer inhoudt aan mijn set.  Voor elk evenement is er een mogelijkheid om een mooie zangeres mee te laten zingen gedurende mijn set. En wat te denken van instrumentalist als saxofoon, trompet en of percussie. Deze toevoeging geeft net meer sfeer en maakt mijn muziek nog levendiger. En tijdens een feestavond is de energie die live artiesten meer geven een uitermate leuke ervaring en bouwen zij zeker mee in de climx die ik wil bereiken voor een feest.

Hieronder staan een aantal voorbeelden van live artiesten waar ik graag mee werk:

Video's

Video's

Mr DJ Bowi draaide onder andere voor: