Over Mr Bowi

Mr. Bowi is de Dj naam van Pascal Bouberg Wilson. Door de jaren heen heeft Pascal veel ervaring opgedaan met het draaien van vele muziekstijlen. Hij begon in de tijd van vinyl waarin het Dj vakmanschap nog ging om “echte draai skills” door de tijd heen heeft hij zich ontwikkeld met de techniek van de huidige tijd, waarbij hij kan draaien met onder andere, cd spelers, USB’s, laptop en zelfs draadloos via een Ipad.

Deze ervaring gebruikt hij met zijn optreden als Mr. Bowi en hoor je terug in alle effecten die mogelijk zijn bij het mixen van verschillende muziekstijlen. Sinds de laatste 5 jaar brengt hij behoorlijk wat tijd door in de studio voor het produceren van zijn eigen muziek, alle ervaring gebruikt Pascal tevens voor het geven van dj & producer les bij de Haarlemse Dj School.

Mr. Bowi draait interessant voor jong en oud en weet in te spelen op de generatiekloof die mogelijk aanwezig is onder de gasten van het desbetreffende feest. Hij stemt zijn muziek nauwkeurig af op de wensen van de klant en vraagt indien gewenst een top 10 lijst van nummers en artiesten die er zeker voorbij moeten komen tijdens het feest. Dit is gelijk een goede graad meter om de overige muziek op af te stemmen. Door de brede muzikale achtergrond van Mr. Bowi weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste muziek op de juiste gelegenheid te draaien.

Door naast het Dj-en ook eigen evenementen te hebben georganiseerd op uiteenlopende locaties snapt Pascal heel goed dat alle facetten in balans moeten zijn voor het allerbeste resultaat van een feest, denk daarbij aan de sfeer door middel van de juiste, muziek, volume, verlichting en apparatuur.

Voor een grandioos feest!

Boek nu DJ Mr. Bowi voor uw feest of evenement

Wilt u meer informatie over Mr. Bowi en zijn beschikbaarheid? Vraag vrijblijvend een offerte aan...

Offerte aanvragen!

Muziekfragmenten

Mr DJ Bowi draaide onder andere voor: